Home Lagu Daerah Iis Khalila – Titip Tresno

Iis Khalila – Titip Tresno

Hanya disini kamu bisa download lagu Mp3 Iis Khalila – Titip Tresno Gratis.  Anda juga bisa download Lagu Koplo, Remix, Dangdut, DJ, Pop, cover dan jenis aransmen lainnya dengan format mp3 atau mp4, baik  yang di convert dari youtube online untuk lagu Iis Khalila – Titip Tresno.

Lagu Iis Khalila – Titip Tresno cukup populer dan banyak di cintai oleh masyarakat daerah Jawa.

Titip Tresno

susah sing tak roso
kelingan naliko semono
wong loro ngucap janji tresno
disaksesni indahe cahya ning mego

sliramu pamit arep lungo
titip tresno sing kudu tak jogo
welingmu ojo nganti ono wong liyo
mbok elus pipiku, netes banyune moto

nganti suk kapan nggonmu teko
tresnoku ora bakal cidro
tresno sing ning njerone dodo
tak simpen lan tak jogo

senajan akeh gudo tresno
nanging tresnomu sing utomo
aku ra bakal nompo tresno liyo
nganti sliramu teko

 

nganti suk kapan nggonmu teko
tresnoku ora bakal cidro
tresno sing ning njerone dodo
tak simpen lan tak jogo

senajan akeh gudo tresno
nanging tresnomu sing utomo
aku ra bakal nompo tresno liyo
nganti sliramu teko

nganti suk kapan nggonmu teko
tresnoku ora bakal cidro
tresno sing ning njerone dodo
tak simpen lan tak jogo

senajan akeh gudo tresno
nanging tresnomu sing utomo
aku ra bakal nompo tresno liyo
nganti sliramu teko

DOWNLOAD MP3 LAGU Iis Khalila – Titip Tresno – KLIK DISINI