Home Lagu Daerah Nella Kharisma – Tak Duduhi Dalane

Nella Kharisma – Tak Duduhi Dalane

Hanya disini kamu bisa download lagu Mp3 Nella Kharisma – Tak Duduhi Dalane Gratis.  Anda juga bisa download Lagu Koplo, Remix, Dangdut, DJ, Pop, cover dan jenis aransmen lainnya dengan format mp3 atau mp4, baik  yang di convert dari youtube online untuk lagu Nella Kharisma – Tak Duduhi Dalane.

Lagu Nella Kharisma – Tak Duduhi Dalane cukup populer dan banyak di cintai oleh masyarakat daerah Jawa.

Tak Duduhi Dalane

kesel atiku ngerasakne awakmu
kabeh sing tak karep saiki wes ilang
eling omongmu mung awakku sing mbok sayang
nanging tresnamu mung manis neng lambe

mbok kiro ku ra ngerti
kowe karo dek’e kebangeten
koyo aku ra ngerti opo wae
sing mbok delikke

ngomong wae opo sing mbok karepke
opo wae yen iso gawe dadi atimu seneng
jujur wae opo sing mbok karepke
belok kanan trus wae, tak duduhi dalane

saiki wes ra kudu ngenteni awakmu, tresnamu
tak anggep wes raono kabeh janji manismu

 

ngomong wae opo sing mbok karepke
opo wae yen iso gawe dadi atimu seneng
jujur wae opo sing mbok karepke
belok kanan trus wae, tak duduhi dalane

ngomong wae opo sing mbok karepke
opo wae yen iso gawe dadi atimu seneng
jujur wae opo sing mbok karepke
belok kanan trus wae, tak duduhi dalane

DOWNLOAD MP3 LAGU Nella Kharisma – Tak Duduhi Dalane – KLIK DISINI