Home Lagu Dangdut Lisa – Lali-Lalian

Lisa – Lali-Lalian

Ini link download mp3 atau video mp4 lagu Lisa – Lali-Lalian gratis. Jika anda ingin download mp3 ataupun video lagu Lisa – Lali-Lalian mungkin anda bisa menemukan file lagunya di link dibawah berikut ini.

Lirik Lagu Lali-Lalian

raino bengi dewekan mangu-mangu
kerono susah ati hang isun lakoni
paran maning kadung wis wayah dalu
sing kuwat nyonggo lorone ati

jalarane fitnah sing ono bukti
gampang percoyo ugo riko ugemi
padahal bengen ngomong welas temenanan
sing weruho riko lali ring mburian

saikine riko wes suloyo
sing arep maning lali-lalian
prandane bengen riko janji
welas tumekane pati
kok nyatane disulayani

raino bengi dewekan mangu-mangu
kerono susah ati hang isun lakoni
paran maning kadung wis wayah dalu
sing kuwat nyonggo lorone ati

 

jalarane fitnah sing ono bukti
gampang percoyo ugo riko ugemi
padahal bengen ngomong welas temenanan
sing weruho riko lali ring mburian

saikine riko wes suloyo
sing arep maning lali-lalian
prandane bengen riko janji
welas tumekane pati
kok nyatane disulayani
kok nyatane disulayani

Untuk download mp3 lagu  Lisa – Lali-Lalian Ini, anda bisa DOWNLOAD DISINI

Semoga bermanfaat 😀