Home Lagu Dangdut Nanda Feraro – Sing Kerasan

Nanda Feraro – Sing Kerasan

Ini link download mp3 atau video mp4 lagu Nanda Feraro – Sing Kerasan gratis. Jika anda ingin download mp3 ataupun video lagu Nanda Feraro – Sing Kerasan mungkin anda bisa menemukan file lagunya di link dibawah berikut ini.

Lirik Lagu Sing Kerasan

wes suwe isun ambi riko
tapi sing ngrasakno welas riko
isun duwe rogo riko tapi duduk ati riko
keloro batin sun keloro

ngomongo dung wes sing ono roso
ojo disimpen tuwas kesekso
saben dino keloronan tapi ati sing sepadan
kelendi welas biso kerasan

anane sun lan riko welase sing sempurno
iku kerono riko sing timbang roso
ibarat mung semene jodoh isun lan riko
isun nerimo mugo urip riko mulyo

ngomongo dung wes sing ono roso
ojo disimpen tuwas kesekso
saben dino keloronan tapi ati sing sepadan
kelendi welas biso kerasan

 

anane sun lan riko welase sing sempurno
iku kerono riko sing timbang roso
ibarat mung semene jodoh isun lan riko
isun nerimo mugo urip riko mulyo

anane sun lan riko welase sing sempurno
iku kerono riko sing timbang roso
ibarat mung semene jodoh isun lan riko
isun nerimo mugo urip riko mulyo
isun nerimo mugo urip riko mulyo

Untuk download mp3 lagu  Nanda Feraro – Sing Kerasan Ini, anda bisa DOWNLOAD DISINI

Semoga bermanfaat 😀