Home Lagu Dangdut Vita Alvia – Pitek Angkrem

Vita Alvia – Pitek Angkrem

Ini link download mp3 atau video mp4 lagu Vita Alvia – Pitek Angkrem gratis. Jika anda ingin download mp3 ataupun video lagu Vita Alvia – Pitek Angkrem mungkin anda bisa menemukan file lagunya di link dibawah berikut ini.

Lirik Lagu Pitek Angkrem

jamane jaman abg
akeh perawan sing ketok udele
dikandani kok malah ngece
jarene nammbahi pede
ora isin karo bapake
udele bodong sak onde onde

adang ketan diwadahi tampah
akeh prawan sing lali omah
pamite budhal kuliah
bareng wes balik la kok gendong bocah
bareng wes mulih kok diceluk mamah
salahe dewe kok kakehan polah

pitik angkrem selikur dino
bareng wes netes ae ra podo
ora bedo karo menungso
ono sing apik ono sing olo
ono sing pelit ono sing lumo
ono sing pelit ono sing lumo

lek wong sugih amale kurang
besok wis mati dipangan garangan
lek sampeyan amale gede
ning akhirat kari enake
ning swargo masak masak dewe
ing akhirat ditukokne hp

 

tondo tondone wong pelit
jare amal ae ragu ragu
ibarate ono kang ngamen
dek’e malah etok etok turu

(etok etok turu) karo senden bangku
(etok etok turu) karo mesem guyu
(etok etok turu) karo ngelirik aku

jamane jaman abg
akeh perawan sing ketok udele
dikandani kok malah ngece
jarene nammbahi pede
ora isin karo bapake
udele bodong sak onde onde

adang ketan diwadahi tampah
akeh prawan sing lali omah
pamite budhal kuliah
bareng wes balik la kok gendong bocah
bareng wes mulih kok diceluk mamah
salahe dewe kok kakehan polah

pitik angkrem selikur dino
bareng wes netes ae ra podo
ora bedo karo menungso
ono sing apik ono sing olo
ono sing pelit ono sing lumo
ono sing pelit ono sing lumo

lek wong sugih amale kurang
besok wis mati dipangan garangan
lek sampeyan amale gede
ning akhirat kari enake
ning swargo masak masak dewe
ing akhirat ditukokne hp

tondo tondone wong pelit
jare amal ae ragu ragu
ibarate ono kang ngamen
dek’e malah etok etok turu

(etok etok turu) karo senden bangku
(etok etok turu) karo mesem guyu
(etok etok turu) karo ngelirik aku

Untuk download mp3 lagu  Vita Alvia – Pitek Angkrem Ini, anda bisa DOWNLOAD DISINI

Semoga bermanfaat 😀