Home Lagu Dangdut Dian Ratih – Semendale Ati

Dian Ratih – Semendale Ati

Ini link download mp3 atau video mp4 lagu Dian Ratih – Semendale Ati gratis. Jika anda ingin download mp3 ataupun video lagu Dian Ratih – Semendale Ati mungkin anda bisa menemukan file lagunya di link dibawah berikut ini.

Lirik Lagu Semendale Ati

semendal rasane krungu kabar riko
riko mentolo nggandeng wong liyo
kariyo tego kari mentolo
ninggalno isun keloro-loro

koyo sing kuat lorone ati
koyo panase wong nyanding geni
mung siji pilihan kang dadi janji
welase riko abot ring ati

pari basane orip pas-pasan
sun ikhlas nerimo sing dadi paran
pari basane orip mung pas-pasan
sun ikhlas nerimo sing dadi paran

isun sing nuntut isine dunyo
mung hang sun arep welase riko

 

semendal rasane krungu kabar riko
riko mentolo nggandeng wong liyo
kariyo tego kari mentolo
ninggalno isun keloro-loro

koyo sing kuat lorone ati
koyo panase wong nyanding geni
mung siji pilihan kang dadi janji
welase riko abot ring ati

pari basane orip pas-pasan
sun ikhlas nerimo sing dadi paran
pari basane orip mung pas-pasan
sun ikhlas nerimo sing dadi paran

isun sing nuntut isine dunyo
mung hang sun arep welase riko

Untuk download mp3 lagu  Dian Ratih – Semendale Ati Ini, anda bisa DOWNLOAD DISINI

Semoga bermanfaat 😀