Home Lagu Dangdut LSista – Jalaranku

LSista – Jalaranku

Ini link download mp3 atau video mp4 lagu LSista – Jalaranku gratis. Jika anda ingin download mp3 ataupun video lagu LSista – Jalaranku mungkin anda bisa menemukan file lagunya di link dibawah berikut ini.

Lirik Lagu Jalaranku

banyu moto deres mili
netes ono ning pipiku
ngerasakke perih ning batinku
naliko ilang tresnomu

tresno sing mbiyen tak jogo
tresno tulus mring awakku
nanging wis ilang luntur mergo
aku wis gawe atimu kuciwo

bola bali tak apusi
aku sing blenjanji janji
natu loro ning atimu
gowo nelongso batinmu

saiki aku sing loro
tresnamu mbok gowo lungo
jroning dodoku lagi kroso
yen atiku banget tresno

 

atiku ra biso nerimo yen kowe digandeng wong liyo
jujur njro batin iki isih duweni roso tresno
nanging tak cubo lilo, pasrah marang Sing Kuoso
mergo polahku dewe sing gawe kowe gelo

aku nyuwun pangapuro gawe atimu kelaran
semua yang kau berikan telah ku sia-siakan
saiki aku paham aku wes kelewatan
mulo aku kudu nompo yen tresnaku kau lupakan

aku sing jalari bubaring cerito iki
opo biso kowe bali koyo wingi
ngapuranen aku tulus teko njroning atimu
aku mohon jangan kau benci diriku

banyu moto deres mili netes ono ning pipiku
ngerasakke perih ning batinku naliko ilang tresnomu
tresno sing mbiyen tak jogo, tresno tulus mring awakku
nanging wis ilang luntur mergo aku wis gawe atimu kuciwo

bola bali tak apusi, aku sing blenjanji janji
natu loro ning atimu, gowo nelongso batinmu
saiki aku sing loro, tresnamu mbok gowo lungo
jroning dodoku lagi kroso yen atiku banget tresno

kowe kudu ngerti rasane gelo ati iki
rasane luwih loro ketimbang kau tertusuk duri
sampai kapan pun ku nantikan engkau kembali
dan takkan ku ulangi semua salahku lagi

kini yang tertinggal hanyalah sebuah penyesalan
semua berakhir dan aku telah kau campakkan
tapi aku percaya akan rencana Tuhan
mungkin ini jalan terbaik yang telah Tuhan berikan

aku sing jalari bubaring cerito iki
opo biso kowe bali koyo wingi
ngapuranen aku tulus teko njroning atimu
aku mohon jangan kau benci diriku

aku sing jalari bubaring cerito iki
opo biso kowe bali koyo wingi
ngapuranen aku tulus teko njroning atimu
aku mohon jangan kau benci diriku

Untuk download mp3 lagu  LSista – Jalaranku Ini, anda bisa DOWNLOAD DISINI

Semoga bermanfaat 😀