Home Lagu Dangdut Via Vallen – Ketapang Gilimanuk

Via Vallen – Ketapang Gilimanuk

Ini link download mp3 atau video mp4 lagu Via Vallen – Ketapang Gilimanuk gratis. Jika anda ingin download mp3 ataupun video lagu Via Vallen – Ketapang Gilimanuk mungkin anda bisa menemukan file lagunya di link dibawah berikut ini.

Lirik Lagu Ketapang Gilimanuk

ning selat bali gilimanuk ketapang
kowe medot taline asmoro sayang
gemetes eluhku barengi ombak segoro
deres mili ing pojok plipis moto

ning selat bali gilimanuk ketapang
ati iki mbok gawe ra karuan
opo koyo ngene rasane wong nandang tresno
nanging nyatane ra tekan bebrayan

tak tompo kanthi ikhlas kabeh penjalukmu
tak trimo nadyan ngejor ati lan batinku
percuma anggenku arep ngranggeh lintang
yen nyatane wengi wes ketundung awan

suwunge atiku mbrebes mili mikir kowe
mergo ning ngimpiku jenengmu tansah sing ngawe ngawe
angel ati iki arep ngedohi tekan sliramu
senadyan tresno iki pancene wes ora nemu restu

 

sampek tekan endi tak gowo tresno iki
wedine kegowo sampek tekan pati

ning selat bali gilimanuk ketapang
ati iki mbok gawe ra karuan
opo koyo ngene rasane wong nandang tresno
nanging nyatane ra tekan bebrayan

tak tompo kanthi ikhlas kabeh penjalukmu
tak trimo nadyan ngejor ati lan batinku
percuma anggenku arep ngranggeh lintang
yen nyatane wengi wes ketundung awan

suwunge atiku mbrebes mili mikir kowe
mergo ning ngimpiku jenengmu tansah sing ngawe ngawe
angel ati iki arep ngedohi tekan sliramu
senadyan tresno iki pancene wes ora nemu restu

sampek tekan endi tak gowo tresno iki
wedine kegowo sampek tekan pati
wedine kegowo sampek tekan pati

Untuk download mp3 lagu  Via Vallen – Ketapang Gilimanuk Ini, anda bisa DOWNLOAD DISINI

Semoga bermanfaat 😀