Home Lagu Dangdut Lya Agista – Nagih Janji

Lya Agista – Nagih Janji

Ini link download mp3 atau video mp4 lagu Lya Agista – Nagih Janji gratis. Jika anda ingin download mp3 ataupun video lagu Lya Agista – Nagih Janji mungkin anda bisa menemukan file lagunya di link dibawah berikut ini.

Lirik Lagu Nagih Janji

kelingan rikolo urip bebarengan
bungah susah kabeh ra dadi halangan
senadyan sedino mung mangan sepisan
ati seneng anggone urip bebrayan

nanging saiki urepmu uwes mulyo
banjur lali rikolo jaman semono
mangan penak turu penak kerjo penak
jor lali marang aku sing ngrumat anak

tego tenan sliramu marang awakku
mbok tinggal lungo suwe opo dayaku
saiki tak tagih neng janji janjimu
lali aku ojo ngelali anakmu

anakmu saiki wes gede gede
pengen nyuwun pirso sopo to bapake
udan tangis atiku tambah nelongso
neng atiku kok malah mbok sio sio

 

yo pancen wes suwe anggonku lungo
nggonku urip ngadu nasib ono kuto
aku ninggal anak bojo lan wong tuwo
urip ning deso tansah keloro loro

pancen saiki uripku uwes mukti
nanging ojo mbok anggep aku wis lali
jroning ati mung tansah ono sliramu
luweh luweh dadi sumpah jroning atiku

pancen wes dadi sumpah jroning atiku
yen durung biso keturutan karepku
aku ra bakal lali mring wekasanmu
mung tak jaluk sabar ngenteni tekaku

yen anakmu takon sopo bapake
kuwi kabeh ngunu wes ono benere
kandanono aku iseh nyambut gawe
nggo mulyake anakmu klawan kowe
nggo mulyake anakmu klawan kowe

Untuk download mp3 lagu  Lya Agista – Nagih Janji Ini, anda bisa DOWNLOAD DISINI

Semoga bermanfaat 😀