Home Lagu Dangdut Nadya – Jaman HP

Nadya – Jaman HP

Ini link download mp3 atau video mp4 lagu Nadya – Jaman HP gratis. Jika anda ingin download mp3 ataupun video lagu Nadya – Jaman HP mungkin anda bisa menemukan file lagunya di link dibawah berikut ini.

Lirik Lagu Jaman HP

ora tuwo ora enom
ora lanang ora wadon
kabeh sayang banget karo
seng jenenge hp

cangkruk warung gowo hp
tutal tutur karo derijine
ngguya ngguyu karo mesam mesem
yen moco isi hpne

budal kerjo gowo hp
budal adus gowo hp
tengah wengi ngelilir moco
sms wa fbne timbang goleki bojone

oleh dolanan hp ojo ngelalekne ibadahe
mbesok kanggo sangu ngedep gustine
oleh dolanan hp ojo ngelalekne sodakohe
ojo mung mikir isi pulsane

 

jamane pancen jamane hp
jamane kabeh mbutuhne hp

ora tuwo ora enom
ora lanang ora wadon
kabeh sayang banget karo
seng jenenge hp

cangkruk warung gowo hp
tutal tutur karo derijine
ngguya ngguyu karo mesam mesem
yen moco isi hpne

budal kerjo gowo hp
budal adus gowo hp
tengah wengi ngelilir moco
sms wa fbne timbang goleki bojone

oleh dolanan hp ojo ngelalekne ibadahe
mbesok kanggo sangu ngedep gustine
oleh dolanan hp ojo ngelalekne sodakohe
ojo mung mikir isi pulsane

jamane pancen jamane hp, jamane kabeh mbutuhne hp
jamane pancen jamane hp, jamane kabeh mbutuhne hp

Untuk download mp3 lagu  Nadya – Jaman HP Ini, anda bisa DOWNLOAD DISINI

Semoga bermanfaat 😀