Home Lagu Dangdut Reny Farida – Sepurane

Reny Farida – Sepurane

Ini link download mp3 atau video mp4 lagu Reny Farida – Sepurane gratis. Jika anda ingin download mp3 ataupun video lagu Reny Farida – Sepurane mungkin anda bisa menemukan file lagunya di link dibawah berikut ini.

Lirik Lagu Sepurane

e kang sepurane isun mlaku solong
ojo digawe atin riko getun
riko kesuen arep njaluk isun
saikine riko tibane ngeduhung

ojo loro ati isun golet ganti
isun nang riko mung sing ono jodho
klemben klembene rotine yo roti
bengen yo bengene jo digawe ati

kesandung kesandung isun nang riko
mugo mugo riko sing ngersulo
sakmene yo cukup sakmene
nawi riko nemu nang liyane

e kang sepurane isun mlaku solong
ojo digawe atin riko getun
riko kesuen arep njaluk isun
saikine riko tibane ngeduhung