Home Lagu Dangdut Vita Alvia – Seneng

Vita Alvia – Seneng

Ini link download mp3 atau video mp4 lagu Vita Alvia – Seneng gratis. Jika anda ingin download mp3 ataupun video lagu Vita Alvia – Seneng mungkin anda bisa menemukan file lagunya di link dibawah berikut ini.

Lirik Lagu Seneng

riko wes ngerti
carane nyenengaken isun
riko ugo wes ngerti
njobo njerone ati iki

masio riko
dudu hang kawitan nong isun
dadi hang kelorone
manggon neng njero ati iki

sakat urip bareng riko
endah rasane dunyo
senenge ati sing biso diungkapno

saiki urip isun seneng
keloron bareng ambi riko
susah lan seneng disonggo bareng

 

bedo ambi cerito bengen
awak isun keloro-loro
sering digudo, sering ditinggalno

isun rumongso wes riko senengno
cerita hang bengen wes isun lalekno

masio riko
dudu hang kawitan nong isun
dadi hang kelorone
manggon neng njero ati iki

sakat urip bareng riko, endah rasane dunyo
senenge ati sing biso diungkapno

saiki urip isun seneng keloron bareng ambi riko
susah lan seneng disonggo bareng
bedo ambi cerito bengen awak isun keloro-loro
sering digudo, sering ditinggalno

isun rumongso wes riko senengno
cerita hang bengen wes isun lalekno

saiki urip isun seneng keloron bareng ambi riko
susah lan seneng disonggo bareng
bedo ambi cerito bengen awak isun keloro-loro
sering digudo, sering ditinggalno

isun rumongso wes riko senengno
cerita hang bengen wes isun lalekno
cerita hang bengen wes isun lalekno

Untuk download mp3 lagu  Vita Alvia – Seneng Ini, anda bisa DOWNLOAD DISINI

Semoga bermanfaat 😀